Tuinidee

Laat de natuur het werk doen, wij noemen dat ECOstyle tuinieren

Het onderhouden van de tuin wordt plezierig en dusdanig als ontspannend ervaren. Milieuvriendelijke producten zijn absoluut doeltreffend, niettegenstaande veilig voor zijn omgeving en de ganse natuur. Hierdoor kunnen we allen een bijdrage leveren tot onze leefomgeving, alle begin begint trouwens bij zichzelf.

Mensen worden hier meer bewust van, inderdaad in onze vrije tijd maken we graag een wandeling in de vrije natuur, een absolute must. ECOstyle is in 1993 doelbewust gestart met het op de markt brengen van biologische bestrijdingsmiddelen voor huis en tuin, deze producten zijn verkrijgbaar in de vakhandel.

Opleiding voor vakmensen

Om deze boodschap baat bij te brengen organiseren ECOstyle jaarlijkse BIO – seminaries naar zijn verdelers toe. Hierdoor wordt veel aandacht besteed aan de werking van deze producten, eveneens aan de toelichting van de processen die zich voltrekken in de bodem en de gewassen.

Voorlichting voor de gebruiker

Deskundigen op het gebied van milieu en tuinieren geven gerichte antwoorden op vragen via de speciale groenlijn. Beestjes op de planten of in de tuin, mos in het gazon, omkrullende blaadjes, maakt niet uit. Met als belangrijkste doelstelling de kennis van zijn klanten op een natuurlijke wijze te verhogen en allerlei tuinkwaaltjes te verhelpen.

Producten

ECOstyle beschikt over een ruim gamma van bestrijdingsmiddelen en meststoffen, o.a: cocopeat, kalk, gazon Azet, verzorgingspakket voor kruiden, verschillende groei- en bloei pakketen, onkruidverdelging, insectenwerende producten, enz.

Vooral om je tuin te onderhouden, niet voor tuinafsluitingen en terrassen.

Nieuw Milieukeur voor meststoffen

ECOstyle heeft voor zijn meststoffen het Milieukeur gekregen . Een milieukeur voor meststoffen in huis en tuin is nieuw, een absolute primeur voor dit bedrijf. Dit betekent dat door het gebruik van deze producten U absoluut een zuiver product in handen hebt. U bent ervan verzekerd dat bij de productie al het mogelijke is gedaan om de lucht, het water en de bodem te ontzien.

Dagelijks krijgen wij vragen over de meest uiteenlopende zaken op tuingebied. Heeft u ook vragen? Kijk dan eens op de site: http://www.ecostyle.nl

Wanneer u niet het gewenste antwoord vindt, kunt u ons natuurlijk ook bereiken op werkdagen tussen 8u30 en 15u00 op telefoonnummer: 0516-43.31.31.